Textinstruktioner

 

BODYWRAP:

Kroppsdelen som ska behandlas ska vara väl rengjord. För bästa resultat var nyduschad och varm i huden så att krämen kan tränga in lättare.

 

Rekommenderar att du tar ett foto innan du börjar. Ta också mått med måttband.

 

Fäll ut "wrappen" försiktigt och sätt den på det önskade området med krämen mot huden. Du kan använda den var du vill från hakan och nedåt.

För att "wrappen" ska hållas på plats vira plastfolie runt kroppsdelen där du har lagt på "wrappen", 2 lager räcker. Det finns även en Fab Wrap (sk bandage) av ett mjukt och allergivänligt material att beställa.

 

Nu ska du börja dricka vatten! Fr o m nu och 3 dagar (72 timmar) framåt ska du helst dricka ca 3 liter/dygn! Detta är viktigt för att krämen ska leverera maximalt resultat.

 

Det tar 45 minuter för krämen att tränga in i huden och sen verkar den i 72 timmar. Du behöver alltså inte ha den på dig mer än 45 minuter.

 

Du kan röra dig fritt medan du har "wrappen" på dig, men se till att du inte svettas eftersom svett täpper till porerna och då kan krämen inte tränga in i huden.

 

När man tar av "wrappen" smörjer man in resterande av krämen på området.

 

Gör om denna behandlingen var 3:e dag (72 timmar) tills du är nöjd med din kroppsdel. Krämen verkar progressivt i 72 timmar. Du ska därför inte upprepa behandlingen oftare.

 

Du kan så klart duscha som vanligt men försök undvika att skrubba huden där du håller på att behandla den.

Krämen är mycket kraftfull. Du ska därför bara ta en wrap i taget. Om du ska behandla t ex låren, går det bra att ta en på varje lår. Eller dela 1 wrap i två.

 

Behandla en kroppsdel i taget tills du är nöjd och fortsätt därefter till nästa kroppsdel.

 

Ska du behandla halsen kan du dela "wrappen" i 2 delar på mitten. Lägg då tillbaka den delen du inte använder i plastförpackningen och förslut den.

 

En del människor kan inte se någon skillnad efter 45 minuter – utan får vänta till dag 3.

Man räknar 4 st "wrappar" som en behandling. Resultaten varierar från person till person. En del får inte resultat förrän efter 3 "wrappar".

 

Resultatet är bestående.

 

Body "wrappen" skall inte användas till ansiktet. Den finns en special "facial wrap"

 

WOW:

Användning, massera påsen för att aktivera ingredienserna. Kläm ut krämen på fingertoppen och applicera tunt och jämnt över problemorådet. Tänk på att mindre är mer. Torka bort överflödig produkt och försök att inte göra några ansiktsrörelser innan krämen torkat helt. Om du använder en fuktkräm, appllicera den först och låt den torka helt.

Varning: resultatet är inte bestående. Använd produkten enbart enligt föreskrifterna. Undvik kontakt med ögonen och sluta använda produkten om huden blir irriterad eller röd. Vid kontakt med ögonen skölj med vatten flera minuter.